Skip to content

WordPress Weboldal készítés

A mai modern, digitális világban egyetlen vállalkozás se létezhet igazán weboldal nélkül: legyen szó virágüzletről, építőipari vállalatról, egyedül dolgozó asztalosról vagy akár egy hentesről. Mindegyiknek megvan a maga létjogosultsága és lehetőségei arra, hogy akár szintet is lépjen a vállalkozása!

Persze az se mindegy, hogy milyen az az oldal! Egy rendezetlen, gyorsan összedobott, átgondolatlan oldal több kárt tud okozni, mint hasznot, hiszen ez egy cég “digitális névjegye”, ez alapján ítélik meg az emberek a vállalkozást még az előtt, hogy tényleges üzleti kapcsolatba kerülnének. És valljuk be: ha csúnya, igénytelen és lassú a weboldalad, akkor nem igazán lesz üzleti kapcsolat se, mert az a benyomásuk lesz, hogy az egész céged működése ilyen.

Kisebb-nagyobb megszakításokkal 2007 óta foglalkozom weboldalkészítéssel: mondhatni nyomon követtem a fejlődését.

WordPress a lelke mindennek

Az általam készített oldalak mindegyike a nyílt forráskódú WordPress rendszerre épül. 

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért fizess egy olyan oldalért, aminek az alapja egy ingyenes szoftver, amivel ráadásul bárki össze tud rakni egy oldalt.
Valóban: ingyenes (az alap rendszer) és bárki össze tud rakni egy oldalt. A kérdés, hogy milyen minőségben? (lásd fenti bevezető rossz minőségű weboldal része).

Mit kapsz, ha én csinálom a weboldaladat?

FONTOS:  elkészülés után az oldal 100%-ban a Te tulajdonod! Az általad bérelt tárhelyen kerül élesítésre, teljes adminisztrációs jogkört kapsz – nincs kiskapu, trükközés. Szükség esetén persze állok továbbra is szolgálatodra (karbantartás, fejlesztés) – de te vettél egy weboldalt, nem béreltél!

Tetszik, amit olvastál? Szeretnél velem dolgozni?