Weboldalak készítése
undraw_heatmap_uyye

Weboldal: Kulcs a Fejlődéshez

A mai modern, digitális világban egyetlen vállalkozás se létezhet igazán weboldal nélkül: legyen szó virágüzletről, építőipari vállalatról, egyedül dolgozó asztalosról vagy akár egy hentesről. Mindegyiknek megvan a maga létjogosultsága és lehetőségei arra, hogy akár szintet is lépjen a vállalkozása az online felületeken keresztül!

Landing oldaltól a Webshopig

Mindegy, hogy egy egyoldalas bemutatkozó oldalról van szó, vagy egy komplex webshopról: a cél ugyan az: az oldalra látogatóból érdeklődőt, vásárlót, ügyfelet formáljunk (szakmai kifejezéssel élve konvertáljunk).

Átlagosan egy webáruház 1,8-3,5%-os, míg egy szolgáltatást kínáló weboldal 2-5%-os konverziós aránnyal tud dolgozni. De ez nem törvényszerű és nem hullik csak úgy az ölünkbe. Ha nincs megfelelő struktúra, kommunikáció és ajánlat, akkor ez az arány erősen beeshet 1% alá is!

Ezért van az, hogy mi már a tervezés 0. fázisában is figyelembe vesszük a marketing szempontokat is – gyorsabb és olcsóbb alapból betervezni a megfelelő marketinget az oldalba, mint utólag beledolgozni.

Modern Design

Korszerű, a cég üzenetét az ügyfelek felé tökéletesen kommunikáló felületek.

Tervezett tartalmak

Lorem Ipsum helyett profi szövegíró készít neked tartalmakat.

Jogtiszta képek

Adobe stock és egyéb jogtiszta forrásokból dolgozunk, nem a Google-ből.

Könnyű szerkesztés

Új aloldal? Extra bekezdések? Nem kell rá heteket-hónapokat várni.

Mobilbarát

Minden eszközön, minden felbontáson tökéletes elrendezésű oldalak.

Marketingre készen

Élesítés után akár azonnal indulhatnak a marketing kampányok.

Kérj ajánlatot még ma!

Ha szeretnéd, hogy mihamarabb együtt dolgozhassunk és felpörgessük a vállalkozásod forgalmát, akkor ne habozz!

Maradtak kérdéseid?

Összeszedtük azokat a kérdéseket, amik már többször felmerültek a weboldal fejlesztéssel kapcsolatban.

Természetesen, ha itt nem találsz választ, kérdezz bátran, vedd fel velünk a Kapcsolatot!

Erre nem lehet konkrét választ adni. Egyrészt egy 4-5 aloldalas szolgáltató cég oldala teljesen más, mint egy több ezer termékes webshop.

Ökölszabályként szolgáltató oldalakra 3-4 héttel, míg webshopok esetén 6-8 héttel szoktunk számolni. Természetesen ez tartalomgyártással (landing oldalak szövegezése, kategória-leírások, csali anyagok gyártása, stb) értendő.

Nem – viszont minden alkalommal javasolunk megfelelő tárhelyet és amennyiben úgy állapodunk meg, akkor átadás után a karbantartást is mi intézzük. 

Több okunk is van rá. Egyrészt a szerverüzemeltetés egy nagyon speciális és kényes terület.

De ami ennél is fontosabb: nem szeretnénk, ha az ügyfeleink úgy éreznék: csapdában vannak. Sajnos rendszeresen hallunk olyan történeteket, hogy a fejlesztő cég saját szerverén üzemeltette az oldalt, majd az elromló kapcsolat következtében nehézzé – vagy lehetetlenné – vált az oldal elköltöztetése. Ezekben az esetekben gyakorlatilag egy nagyon drágán bérelt oldala volt a cégnek, nem pedig a sajátja.

Weboldalak készítése