AKCIÓS

Vállalkozás-Serkentő Marketingcsomag

Régóta álmodozol arról, hogy elindítod saját vállalkozásodat?
Szeretnéd megújítani, modernizálni meglévő cégedet?

Ha bármilyenkre IGEN a válasz, akkor jó helyen jársz!

Most kedvezményesen juthatsz új céges weboldalhoz, webshophoz
– és ez még nem a teljes ajánlat!

Mit tartalmaz a csomag és miért jó?

Több mint 8 év online marketing szakértői tapasztalatait felhasználva állítottam össze egy olyan csomagot, ami nagy löketet adhat egy új vállalkozásnak, vagy egy olyannak, amelyik meg akar újulni, fejlődni akar.

A csomag tartalma:

[Online Marketing Tanácsadás, Analízis]

Elemzésre kerül az aktuális helyzet (ha van) és közösen meghatározzuk a célokat, ami alapján a későbbiekben dolgozni fogunk. A tanácsadás részeként átvesszük a legfontosabb online marketing szempontokat és eszközöket, összeállítjuk a megfelelő eszközkészletet a marketingcélok eléréséhez.

[weboldalkészítés]

Manapság már mindenkinek van ilyen-olyan weboldala. Viszont nagyon nem mindegy, hogy milyen is az az oldal. Megfelel-e szerkezetileg, tartalmilag, funkcionálisan azoknak a céloknak, amiket el akarunk vele érni. Olyan egyszerűen kezelhető weboldalt/webshopot készítek Neked, aminek minden képpontja az ügyfélszerzést, termék/szolgáltatás értékesítést támogatja - a kor elvárásainak megfelelően.

[PPC hirdetéskezelés]

Hiába van egy csili-vili weboldalad, amin be van mutatva a világ legjobb terméke/szolgáltatása, ha a kutya se talál rá!
Professzionális, a megfelelő célcsoportot elérő Google Ads és/vagy Facebook hirdetésekkel gyorsan, eredményesen és mérhetően növelhető a bevétel, az új ügyfélállomány.

Mennyibe kerül ez az egész?

Mivel minden cég, minden weboldal más, ezért fix, rögzített árakat feleslegesnek tartok leírni. Díjmentes egyeztetés, igényfelmérés után részletes, pontos árajánlatot küldök.

Kedvezmények a csomagot rendelőknek az egy-egy szolgáltatást külön igénybevevőkkel szemben:

  • Ingyenes marketing tanácsadás, analízis: a csomag részét képező szolgáltatás, de plusz költséget nem számolok fel érte. Külön kérve 15.000 Ft / óra!
  • Weboldalkészítési kedvezmény: 15% kedvezmény VAGY részletfizetési lehetőség.
  • 0 Ft Setup díj az első hirdetési fióknál: elengedésre kerül a fiók beállítási, kampány-tervezési díj az első hirdetési fióknál, minden további 30.000 Ft / fiók. Egy hirdetési fióknak minősül a Facebook hirdetési fiók (plusz Instagram) és egynek a Google hirdetési fiók.

Ajánlatot kérek!

Az ajánlatkérés díjmentes és semmiféle kötelezettséggel nem jár!

Webground Marketing – Minden jog fenntartva.
Kapcsolat | Adatkezelési Tájékoztató