Teljes körű Online Marketing
Teljes körű Online Marketing

Komplett Online Marketing Csapat Kedvező Havidíjért

Mindegy, hogy egy kezdő vállalkozásról vagy egy már jól bejáratottról van szó: a marketing nem tartozhat a “luxus” kategóriába! Mint ahogy egy autónak is szüksége van jó minőségű üzemanyagra, úgy egy cégnek is megfelelő marketingre!

Ha arra keresel valakit, hogy egy kézben tartsa a marketingedet és még a kivitelezés nagy részét is megcsinálja, akkor ne keress tovább – hívj vagy írj azonnal!

Ha még nincs webáruházad – vagy annyira rossz, hogy inkább újra kezdenéd -, akkor még inkább ezt a csomagunkat ajánljuk!

Megéri ez?

Természetesen mondhatod, hogy olcsóbban jössz ki, ha alkalmazol valakit. A számok nem ezt bizonyítják! Vegyünk egy példát:

  • Közepes tudású marketing menedzser alkalmazása bruttó 500.000 – 600.000 Ft-ba kerül havonta. Ez a személy nagyon jól fog érteni a szervezéshez, tervezéshez, esetleg még egy valamihez, pl kezeli a céges Facebook oldalt.
  • Mivel a fenti alkalmazott nem ért a PPC hirdetésekhez, ezért vagy egy alkalmazott kell erre is (ő is minimum bruttó 450.000 – 500.000 Ft-ba kerül), vagy megbízol egy PPC ügynökséget, havi 100.000 – 500.000 Ft közötti összegért átlagosan.
  • Az se mindegy, milyen blog tartalmak, hírlevelek mennek ki – tehát szükség van egy jó tartalomgyártó-szövegíróra. Az alkalmazotti verziót hagyjuk is (lásd fentebb), egy jobb szövegíró megbízási díja (munka mennyiségétől függően) 50.000 – 70.000 Ft-tól indul.
  • Weboldal fejlesztés, karbantartás: egy új weboldal ára 150.000 – 200.000 Ft-tól kezdődik és a csillagos ég a határ. És egy weboldal sosincs kész: fejlesztések mindig lesznek, amikre szinte minden pénz kifizethető, de a matek kedvéért számoljunk havi 50.000 Ft fejlesztési költséget és azt, hogy a weboldal “már kész van”.
  • Összegezve a fentieket, alsó értékekkel számolva is minimum havi 600.000 Ft költséggel lehet számolni (PPC ügynökség, meg nincs mindig új weboldal). Ez óriási összeg, ugye?! Hidd el, lehet ez kevesebb is!

A Teljeskörű Online Marketing szolgáltatás előnyei

Mit kapsz a pénzedért?