Szövegíró Partnereket keresünk
Szövegíró Partnereket keresünk

Álmodból felkeltve is tudsz konvertáló termékleírást írni a Fluxus kondenzátorról, de az ügyfélszerzés már sokszor döcögős és a hátad közepére se kívánod az azzal járó nyűgöket?

Van egy megoldásunk a számodra: csatlakozz a Webground Marketing Ernyő Ügynökségi csapatához! 

Mi az az Ernyő Ügynökség?

Filozófiánk, hogy minden ügyfél a tökéletes, 100%-ban hozzá illő online marketing csapatot érdemli – legyen az egy pékség, egy könyvelőiroda vagy egy B2C webshop.

Ezen gondolat mentén alakítottuk ki úgynevezett ernyő ügynökségünket, amivel egy olyan partner-adatbázist tudunk kiépíteni, amiből bármelyik vállalkozás számára tökéletes csapatot tudunk válogatni.

Hogyan működik?

A működésünket igyekeztük a lehető legegyszerűbbé és automatizálttá tenni annak érdekében, hogy senki ideje ne menjen kárba: hiszen jobban szeret mindenki dolgozni, mint felesleges árajánlatokat gyártani olyan projektekhez, amikkel nem szívesen foglalkozik.

Ezt szem előtt tartva dolgoztunk ki egy szempontrendszert, hogy profilozni tudjuk a partnereinket. Ha például Te nem szívesen foglalkozol család, gyerek témájú oldalakkal, akkor mi ezt látni fogjuk a rendszerben és nem küldünk ki árajánlat-kérést.

Kapcsolattartás és Díjazás

Sikeres árajánlat esetén velünk leszel kapcsolatban, nem az ügyféllel – így minden „ügyfélharc” a mi dolgunk, minden információt összeszedünk az ügyfelektől. 

A megállapodás szerinti díjazást is mi fizetjük neked – így attól se kell félni, hogy az ügyfél lelép, eltűnik: erre garanciát vállalunk!

Add meg az elérhetőségeidet és csatlakozz hozzánk!

Szövegíró partner signup form

Kapcsolati adatok