Skip to content

PPC Kampányok kezelése

A PPC hirdetések (Pay Per Click – kattintás alapú hirdetések) továbbra is az egyik leghatékonyabb online marketing eszközök az ügyfélszerzés terén. Ezek közül minden kétséget kizárólag kiemelkedik népszerűségében a Google Ads illetve a Facebook Ads.

Ezeknek a rendszereknek az egyik legfontosabb tulajdonságai, hogy alapvetően csak a kattintások után kell fizetni, valamint, hogy pontosan mérhetőek az eredmények.

Bár elsőre akár még egyszerűnek is tűnhet egy kampány elindítása, gyorsan rájöhet az ember, hogy ismeretlenül, nagy tapasztalat nélkül szinte biztos a pénzégetés.

Több, mint 7 éves PPC-s ügynökségi tapasztalatommal elmondhatom magamról, hogy elég kevés olyan piaci terület van, amivel még nem volt dolgom. Ez a tapasztalat óriási előnyt jelent számomra egy-egy kampány létrehozásában, hiszen ismerem a “veszélyeket” és a “lehetőségeket” is, nem kell ezt a tanulópénzt Neked is megfizetni!

 

Google Ads hirdetéskezelés

Keresési kampányok, banner és videóhirdetések teljes kezelése kis cégeknek és webáruházaknak egyaránt, nyereségre optimalizálva!

Facebook Ads hirdetéskezelés

Kreatív, figyelemfelkeltő hirdetési kampányok, tűpontos célzású közönség-meghatározással - természetesen eredményességre kihegyezve!